ONE BAND SHOW

”Prestige Orchestra lansează cel mai complex show pentru evenimente private și corporate.

Cu o experiență de peste 15 ani în muzica românească și o echipă de 30 de artiști, Prestige Orchestra promite un show de zile mari. Trupa aduce în fata publicului mai multe stiluri muzicale, dar și un mix ce îmbină muzica tradițional românească cu pop-rock, reggae, dance, dar și alte stiluri ce vor fi, cu siguranță, pe placul audienței.

Prin costumații special create și un spectacol continuu, Prestige mizează pe interacțiunea cu publicul și promite invitaților o seară de neuitat.

Cel mai recent show semnat Prestige Orchestra cuprinde multe momente inedite, cu schimbări de costume pe care trupa l-a pregătit, alături de dansatorii profesioniști, un număr de 7 spectacole (show- uri Rio de Janeiro, Rusesc, Anii ’80-’90, Marinaresc, Rock’n’Roll, Grecesc, Machedonesc, Gipsy, Latino) și nu mai puțin de 100 de costumații spectaculoase din mai multe țării și din zone ale României.

Te invităm, așadar, într-o lume plină de magie, culoare și muzică bună. Descoperă acum singurul ONE BAND SHOW din România- PRESTIGE ORCHESTRA!”