AHK SOMMER – FESTIVAL CROWN PLAZA BUCURESTI

Ne place să ne implicăm în organizarea evenimentelor și să stabilim totul până la cele mai mici detalii de aici s-a dezvoltat și Prestige Events Solutions.

Evenimentul AHK SOMMER – FESTIVAL organizat de către echipa noastră la Crown Plaza, ne-a adus una dintre cele mai mari provocări. Totul a pornit de la un eveniment în aer liber în grădină hotelului. Cu 24h înaintea evenimentului a început decorarea grădinii cu 800m ghirlandă cu becuri luminoase pentru a creea un ambient cât mai plăcut și pentru că ne place ca totul să arate superb.

Cu un setup scenotehnic destul de interesant am făcut planul pentru montajul celor 4 scene pe care urma să se desfășoare a două zi programul artistic susținut de către echipa Prestige Orchestra.

A doua zi din păcate vremea ne-a dat planurile peste cap așa că a trebuit să implementăm tot ceea ce ne propusesem să facem în grădină în interiorul hotelului. Pentru ca fiecare sponsor să beneficieze de scenă lui a trebui să folosim 4 saloane diferite dar care să pună la dispoziția invitaților posibilitatea de a fi în contact cu tot ceea ce se întâmplă în acel moment la fiecare scenă. Colegii noștri au montat câte două TV LED în fiecare salon și așa am reușit să fie toată lumea în contact cu tot ceea ce se întâmpla. Cu emoții, suplimentarea echipei și o decizie de ultim moment dar în timp util am pus la dispoziție logistica și tehnica necesară pentru ca totul să se desfășoare în condiții impecabile și evenimentul să bucure cei 1000 de invitați prezenți.