Loading...

REVELION 2016 - AMBASAD`OR

Prestige Orchestra Trupa cover

REVELION 2016 - AMBASAD`OR

Cum era de asteptat, decorul a fost unul special creand astfel o atmosfera eleganta si, in acelasi timp, extravaganta, specifica anilor in care a fost turnat celebrul film.

Atmosfera a fost intretinuta pe tot parcusul serii de trupa Prestige Live Orchestra, Mattyas, iar surpriza serii a fost diva muzicii romanesti, nimeni alta decat Loredana Groza, care a incins si mai tare atmosfera printr-un show extraordinar.

Invitatii au fost incantati atat de muzica populara cat si usoara, s-au bucurat de momente artistice precum cabaret, dans popular, calusari etc . Invitatii au fost tratati asa cum presupune o locatie high class: s-au delectat cu mancaruri fine, s-au bucurat de un spatiu special amenajat cu cigar corner, cafea la nisip, sushi bar, insa rasfatul nu s-a oprit aici.

Dress code-ul a fost unul misterios si elegant, black tie, iar decoratiunile interiore au avut la baza culorile rosu, negru si alb, totul fiind gandit in asa fel incat sa redea, cat mai fidel, universul familiei Corleone. Mai mult decat atat, invitatii au avut ocazia sa admire un Marlon Brando reinterpretat de catre un tanar cu un machiaj profesional, astfel ca ”Nasul” a fost prezent pe tot parcursul noptii.

Daca in anii precedenti noaptea dintre ani nu a fost celebrata, primul revelion al acestei locatii a fost, se pare, grandios, AmbasadOr Events dand, astfel, startul unei noi etape.

 

Sursa: RadarMedia, SpyNews
Contactati-ne

Telefon
0765 032 273 sau 0748 297 636
Email
office@prestigeorchestra.ro