Loading...

One Band Show

Trupa cover
Home / One Band Show

One Band Show

PRESTIGE ORCHESTRA – ONE BAND SHOW FOR ONE OF A KIND EVENTS

PRESTIGE Orchestra este trupa care s-a făcut remarcată de-a lungul anilor prin energia pe care reusește să o transmită oricărui public, indiferent de natura petrecerii la care își face apariția. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, un corporate party, o seară în club sau scena unui concert mare, PRESTIGE Orchestra livrează întotdeauna un show antrenant, variat și gândit până la cele mici detalii, astfel încât succesul oricărui eveniment este asigurat de fiecare dată.

Formația este compusă din tineri muzicieni cu o experiență inpresionantă în interpretarea oricărui stil muzical. Membrii trupei cântă 100% live de fiecare dată când se află pe scenă. Acest aspect le oferă o versatilitate crescută și libertatea de a se adapta după starea de spirit a oamenilor prezenți pe ringul de dans. Repertoriul PRESTIGE Orchestra conține cover-uri după cântece cu succes internațional, hituri românești din toate timpurile, folclor autentic, alte cântece tradiționale românești și o mulțime de medley-uri cu refrene neașteptate, dar atent combinate.

#ONEBANDSHOW – acesta este numele conceptului care face ca experiența unui eveniment alături de această trupă să fie de neuitat. Mai exact, PRESTIGE Orchestra asigură divertismentul de la sosire până la plecare.  

  • HITURI ROMÂNEȘTI ȘI INTERNAȚIONALE CÂNTATE LIVE
  • PRESTIGE CABARET
  • FOLCLOR AUTENTIC ROMÂNESC

 

CONTACT

Tel: 0765 032 273 sau 0748 297 636
Email: office@prestigeorchestra.ro